WARME BEREIDINGEN
De warme bereidingen van Slagerij Dries zijn huisgemaakt. Dries leerde de knepen van het vak tijdens een cursus restauranthouder en tijdens de opleiding voor verkoopsklare gerechten in de toonbank van een slagerij.
PASTA’S
– Lasagne
– Macaroni
– Carbonara
– 4 kazen
– Pasta met gehakt
– Pasta met zalm
– Pasta met kip
– …
GEBRADEN
– Orloff
– Beenhesp
– Kalkoengebraad
– Rundstong in madeirasaus
– …
DIVERSEN
– Gebakken zalm in bearnaise
– Ovenschotel
– Kalkoennootjes
– Witloof in ham
– Vogelnestjes
– Pizza Baguette
– Gebraden kip
– Bereide gehaktbroodjes
– Verse soepen
– Warme groentenmix
– …
STOOFPOTJES
– Vol-au-vent
– Stoverij van het huis
– Spaghettisaus
– Kip in zoetzure saus
– Boeuf Stroganoff
– Hutsepot
– …
AARDAPPELIDEEËN
– Bak aardappelen
– Puree
– Groentenpuree
– Gratin aardappelen
– …
KOUDE BEREIDINGEN (zomer)
– Gekookte zalm
– Kilokiller
– Koude pastasalades
– Koude schotel (gewoon / gemengd)
– Aardappelsalade
– Bereide Pastrami van de chef
– Kipcarpaccio
– Aspergehamrolletjes
– …